Knuffeldoeken

De tutdoekjes bij Missbirdie.nl zijn heerlijk zacht, hebben een hoog knuffelgehalte en zijn daarom een perfect kraamcadeautje. Wij pakken een cadeautjes voor je in en zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk wordt verzonden. Uiteraard is het ook mogelijk om een babyknuffel naar een ander adres te laten sturen.

Van laag naar hoog sorteren

16 items

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

16 items

per pagina

Knuffeldoeken, labeldoekjes en tutteldoekjes 

Een babyknuffel of labeldoekje geeft een baby vaak een geborgen, troostend en fijn gevoel. Daarom worden het ook wel slaapdoekjes genoemd, want baby’s vallen er vaak heerlijk rustig mee in slaap. Kindjes kunnen urenlang gefascineerd bezig zijn met alle labeltjes en knoopjes die er op de tutdoekjes te vinden zijn. Daarnaast maken de felle kleuren van een knuffeldoek en het feit dat ze zo heerlijk zacht zijn, het ook tot een leuk en geschikt kraamcadeautje.

Verschillende soorten tutdoekjes 

Hippemuziekdoosjes.nl heeft verschillende soorten knuffeldoeken en tutteldoekjes waar een kind heerlijk mee kan kroelen en spelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de knuffeldoeken van Franck & Fischer, welke gemaakt zijn van biologisch katoen? Of de vrolijk gekleurde tutdoekjes van Label Label? Of je nu kiest voor een raket, een zeehond of een bus, een ding is zeker… hier kun je heerlijk mee spelen en knuffelen! De labeldoekjes zijn gemaakt van veel verschillende stofjes en lintjes, zodat baby's hier heerlijk aan kunnen voelen.